Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde mi možete nechat ňake ty vzkazy a já se na ně pokudmožno pokusim odpovědať

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How to fritter away Google

DavidLooge,26. 12. 2022 18:13

That means you'll get the idea some fresh features and press access to additional channels where you can pick up visibility, without having to designate nous of some confused, vade-mecum migration process. https://googlec5.com

Heinous blood influence (hypertension)

AGuiblecic,9. 10. 2018 4:15

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-pas-cher-juillet/

administrator stranek

Lukáš LHT já...,17. 8. 2009 12:02

čau heli pokusím se ti odpovědět na tvou otázku, no mí rodiče zareágovali řekl bych no .... otec byl celkem nad věcí teda spíše tak působil ale slzy měl nakrajíčku stejně jako já objal mě a řekl něco jako vítej doma, mamka no tak to nejde popsat, vlna euforie která jí pohltila se nedá slovy popsat a dotoho potoky slz. ale ted sem doma a vše se vrátilo, teda vše si vytvořilo nové koleje větší a pevnější!
a pak už jen vyprávění mých zážitků.

...

Vojta,2. 1. 2011 15:51

Jak tady čtu ty komentáře a návrat domů,fakt máš nůj obdiv,ale zajímá mě co tě k tomu dostalo,že ses rozhodl vydat na takovou cestu ?

caminoforum.cz

Tomáš,8. 9. 2010 10:28

Ahoj, zdravím tebe i návštěvníky tvých stránek. Líbí se mi tvé zaujetí pro Camino de Santiago a rád bych tebe i ostaní pozval na nově vznikající forum http://www.caminoforum.cz, které má záměr se stát největším českým komunitním webem k tématice Camino de Santiago.

Měj se hezky

Tomáš

Buen Camino

Lída,23. 5. 2010 18:57

Ahojky ahojky,
teď jsem dočetla tvoje povídání o caminu, zítra letíme do Madridu a dál vlakem do Leónu, odkud půjdeme francouzskou cestu. Já a moje dcera Maruška, kterou budu tlačit na invalidním vozíčku. Proto jdeme jen zkrácenou cestu, 312 km. Pročetla jsem na internetu kde co, až jsem dorazila k Tobě. Hezky se to četlo, fotky zajímavý, tak díky.
S úctou Lída a zdraví Maruška /koukni na www.poznavat.cz , to je Marušky portál o našich cestách.

administrator stranek

Lukáš LHT já...,17. 8. 2009 12:08

teto oli děkuji za gratulaci a chtěl bych ti říct že není důležité kolik a za jak dlouho pout člověk podnikne ale co na ní pochopí.
přeji spoustu štěstí a dobrých lidí na camino de santiago jo a doporučuji bud camino portugal nebo camino de norte(tu jsem šel já)nebo v zimě camino francés ale v zimě dobrý spacák a parádní stan jelikož přez zimu neni moc ubytoven otevřeno.

administrator stranek

Lukáš,17. 8. 2009 11:55

Eliško ucčitě vyraž hned a neodkládej tuto pout na jindy protože si uvědom že ted je možná ta poslední příležitost vždyt třeba za měsíc tě může srazit auto (NE ŽE BYCH TI TO PŘÁL) A NA SANTIAGO MOŽEŠ ZAPOMENUT A MOŽNO TOHO BUDEŠ LITOVAT AJ POSMRTI TAKŽE ROZHODNĚ VYRAZ HNED TED a neboj jídlo i peníze vždycky nějak příjdou kdyžtak klidně člověk může po cestě poprosit i místní většinou jsou velmi vstřícní a pohostí člověka více než královsky takže Okamžitě vem batoh vem odvahu víru a šup do santiaga "Cestu může člověk hledat,až najde sám sebe" Takže přeji hodně štěstí na pouti životem

pout ostravaka

teta.olina,16. 8. 2009 19:25

moc ti gratulujem k uskutočneni a zvladnuti pouti.Zvladla som put z ceskeho Tesina na Jasnu Goru asi 170 km.Teraz z Fulneku do Slavkovic 180km. Z Havirova do Frydku 2x.Ale to je sotva po 20 km. Co da takato put cloveku pochopi len ten kdo ju vykona. Do Compostely sa chystam da-li Pan sa mi podari aspon 100 km.Zdravim ta a budem na teba myslet.Olga Havirov

pout ostravaka

teta.olina,16. 8. 2009 19:24

moc ti gratulujem k uskutočneni a zvladnuti pouti.Zvladla som put z ceskeho Tesina na Jasnu Goru asi 170 km.Teraz z Fulneku do Slavkovic 180km. Z Havirova do Frydku 2x.Ale to je sotva po 20 km. Co da takato put cloveku pochopi len ten kdo ju vykona. Do Compostely sa chystam da-li Pan sa mi podari aspon 100 km.Zdravim ta a budem na teba myslet.Olga Havirov

čus

helena (sestra ivety),16. 8. 2009 15:24

Ahoj Lukáši, já se chci zeptat jak reagovali tvoji rodiče když si se vrátil? Tak se měj a ahoj

cesta

Eliška,14. 8. 2009 21:50

Ahoj, zrovna jsem v životní etapě, kdy si řikám, že je na čase plnit si sny. Začala jsem tedy řešit svou cestu do Santiaga. Hned jsem si sehnala nějaký materiály, pak usedla ke stolu a spočítala finance... . Večer poté jsem byla celkem smutná. peníze na to nemám :-/. I přestože pracuju, neni jich nazbyt. A už vůbec ne na takovouhle "avantýru". Trochu mě mé plnění snů hned zkraje přešlo. Je to pěkně na h...., řikám si, a v duchu se vidim na cestě v tý nádherný podzimní španělský krajině, kdy nachvíli ůplně přestaneš normálně vnímat čas a tvůj život doma je někde strašně daleko, jakoby za tlustou betonovou zdí a slyšet je jen jakoby z dálky tisiců kilometrů. tak to bych si přesně od cesty slibovala. A od cíle? To, že jsem volná a schopná plnit si své sny. Po sečtení a podtržení financí, ale zjišťuju, že nájem, sociální a zdravotní za mě nikdo nezaplatí. Druhej den večer si sednu k internetu a pochvíli najdu Tvý stránky :-). No nic, zkrátim to. Na tu cestu, v porovnání s Tebou, mám peněz víc, takže nemůžu tvrdit, že na to nemám. Teď jde spíš o to, zjistit o sobě, jestli jsem schopná vyrazit i tak a překonat obavy a nesmyslný brzdy, který si nastavuju. Takže závěrem ... díky za inspiraci, bojovníku! :-)

ZDARVIM

ADMIN LHT,14. 8. 2009 20:35

toto je neco jako e mail tak pište at mam na co odpovidat :-D přeji vám mnoho uspěchu ve vašich býdných životech :-D